Захист від шкідників на присадибній ділянці «Антикрот Максі сол

Номер оголошення 80273

Опис

«АнтиКрот Максі сонячний» новітній відлякувач кротів з високою потужністю і ефективністю.

Ультразвуковий відлякувач призначений для боротьби з кротами,захисту від їх руйнівної діяльності садових ділянок,городів,газонів або квіткових клумб.Випромінювання, які видає прилад подають для кротів сигнал небезпеки,саме тому кроти намагаються якомога швидше покинути територію, на яку поширюється ультразвук.Один відлякувач здатний ефективно працювати на площі до 8 соток.Він абсолютно безпечний для рослин,підземних корисних комах і черв'яків.Прилад водонепроникний і сконструйований для використання на відкритих ділянках. Принцип дії відлякувача будується на тому, що кроти чуйно сприймають будь-які коливання грунту на відстані 15-20 метрів і вважають їх сигналом небезпеки. Саме тому АнтиКрот Максі Сонячний разів у хвилину генерує вібрації тривалістю кілька секунд. Відлякувач оснащений сонячною батареєю і акумулятором і не вимагає іншого харчування. Засіб від кротів-запорука високого врожаю.Гарантійний термін на цю модель—12 місяців.

Безкоштовна доставка товару по Україні.Гарантійне та післягарантійне обслуговування.За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном 0677190866 або на сайт i-protect.com.ua

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Купуй онлайн! Безкоштовні оголошення Гнівані та Вінницької області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Купуй онлайн! Безкоштовні оголошення Гнівані та Вінницької області